Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerBestyrelsenGavekortLedige erhvervslejemålIværksætterÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Erhvervsarrangement: Forstå den nye persondataforordning

Onsdag den 27. juni kan medlemmer af Ølgod Handel og Erhverv høre mere om den nye persondataforordning der trådte i kraft den 25. maj 2018.

Er du klar til den nye persondataforordning?
Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning (GDPR). Forordningen sætter standarder for, hvordan du som organisation skal behandle persondata. Både de almindelige og de personfølsomme. Alle virksomheder med ansatte behandler fortrolige personoplysninger. Opbevarer du kundedata, fx e-mail, navn, o.lign, så skal du også forholde dig til persondataforordningen. 

Til dette erhvervsarrangement vil du høre om de juridiske aspekter af persondataforordningen som du som erhvervsdrivende, skal forholde dig til. Du vil også høre, hvordan du rent digitalt kan beskytte de data du opbevarer. Lpm production afslutter aftenen med at fortælle, hvad de konkret har gjort for at beskytte medarbejdernes personfølsomme data.

PROGRAM

Kl. 17.45: Velkomst

Kl. 17.55: Bag om persondataforordningen - oplæg ved Søren Kokkenborg fra advokatfirmaet Graven Nielsen & Kokkenborg
Advokat Søren Kokkenborg giver en juridisk introduktion til persondataforordningen og den hidtidige gældende persondatalov. Du vil under oplægget høre om hovedpunkter i persondataretten.

18.50: Pause med sandwich

18.10: Bestemmelser i persondataforordningen - oplæg ved Advokat Søren Kokkenborg
Søren Kokkenborg fortsætter sit oplæg med en gennemgang af de særligt relevante bestemmelser i
persondataforordningen. Søren vil desuden belyse den nuværende tilstand i Danmark samt forventninger til fremtiden og persondataloven, herunder hvor du kan få yderligere råd og vejledning.

19.10: Kort pause

20.20: Sådan beskytter du dine data - oplæg ved Bendix fra BP Tech
Faren for cyberkriminalitet udgør en af de største trusler mod beskyttelse af persondata. Meget cyberkriminalitet kan hindres hvis blot medarbejderne strukturere deres arbejdsgange, og ikke ved et uheld lukker hackeren ind af bagdøren. IT-ekspert Bendix Pedersen fra BP Tech i Ølgod, vil kaste lys over, hvordan du kan øge IT-sikkerheden på arbejdspladsen. Bendix vil fortælle om programmer der øger sikkerheden.

20.45: Håndtering af medarbejdernes persondata - caseoplæg ved Henrik Jørgensen fra lpm production
lpm production i Ølgod har været igennem en længere proces for at afdække deres behov for håndtering og beskyttelse af persondata. Processen viste at specielt behovet for beskyttelse af medarbejderdata var vigtig. Du vil få et indblik i, hvordan lpm production nu beskytter disse særlige personfølsomme data såsom kontrakter, personnumre mv.

21.00: Tak for i aften

PRAKTISK INFORMATION

Dato: Onsdag den 27. juni
Tidspunkt: Kl 17.45-21.00

Sted: lpm production a/s
Adresse: Energivej 34, 6870 Ølgod

Medlemspris: GRATIS
Normalpris: 499 kr. ex moms

Arrangør: Ølgod Handel og Erhverv

 

TILMELD DIG HERUNDER

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 26. juni kl. 12.00

 

 <<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

mandag 4 jun 2018 - Kirstine Faber Lauritsen