Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

STØRST - Foredrag med Peter Ingemann

Den 24. april kan komme til foredrag med TV-vært Peter Ingemann

"Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst"

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst - TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting…

 

Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

 

Køb billet

Der findes to typer af billetter til dette foredrag. Et for privatpersoner, og et for erhvervsdrivende der er medlem af Ølgod Handel og Erhverv. 

Privatpersoner: Klik HER

Erhverv: Klik HER

 

Arrangør

Fordraget er arrangeret af Ølgod Handel og Erhverv i samarbejde med ProVarde

tirsdag 11 dec 2018 - kirstine_lauritsen
Vist: 2895 gange