Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

Den gode pressemeddelelse

Lær hvordan du skriver en god pressemeddelelse, så din historier (måske) kommer i avisen

Jysk Fynske Medier, der står bag Ugeavisen Ølgod/Tistrup/Ansager/Helle, vigtigste formål med at udgive Ugeaviser er, at få så mange til at læse, så meget som muligt i ugeavisen.

Til det formål arbejdes der ud fra en redaktionel profil. Denne aften kan du høre om profilen og få tips til at skrive en god pressemeddelelse. Et værdigrundlag i koncernen er at styrke, fastholde og udvikle lokale mediers rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne.

På mødet deltager journalist Tatjana Schantz Johnsson og Mads Sandemann, der er chefredaktør for JydskeVestkysten og 17 ugeaviser i Syd- og Sønderjylland.

Der er mulighed for at stille spørgsmål.

 

PRAKTISK INFORMATION

Dato: Tirsdag den 9. april

Tidspunkt: Kl. 18.00-18.45

Pris: Gratis

Sted: Ølgod Kulturhusm Vestergade 5, 6870 Ølgod

 

Tilmeldingsfrist: Mandag den 8. april

Tilmelding via mail til tasjo@jfmedier.dk 

fredag 1 mar 2019 - kirstine_lauritsen
Vist: 1289 gange