Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHandel & ErhvervOmMedlemmerBestyrelsenGavekortLedige erhvervslejemålIværksætterÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Det er blevet nemmere for virksomhederne i Ølgod at deltage i Stafet For Livet

Når der den 16.-17. juni igen afholdes Stafet For Livet, kan områdets virksomheder stille op sammen på tværs af brancher.

Som et nyt tiltag i 2018, har Ølgod Handel og Erhverv taget initiativ til at gøre det nemt for de lokale virksomheder at deltage i Stafet For Livet.  

 

~ FÆLLES TELT ~

Derfor opsætter Ølgod Handel og Erhverv et stort telt der kan fungere for base og mødested. I teltet kan virksomhedsejerne og deres ansatte, frit benytte som base til afslapning, networking og som reklamesøjle. Teltet indrettes med siddeområde, snacks og måske et par spil. Det vil desuden t være muligt at opsætte reklame på siderne af teltet og lægge brochurer frem.

~ FÆLLES HOLD ~

Udover teltet, kan medlemsvirksomhederne også tilmelde sig et fælles hold for ”Ølgod Handel og Erhverv”.

- Det fælles hold er i særdeleshed tiltænkt de mindre virksomheder der ikke føler at de har nok medarbejdere til at kunne stille til stafetten med et helt hold. Således har vi gjort det nemt for alle arbejdspladser at deltage i Stafet For Livet, fortæller Erhvervsudviklingschef for Ølgod Handel og Erhverv og slutter: Dermed sørger vi for at opsætte en tidsplan således holdets stafet holdes i gang alle døgnets 24 timer og hvor det er muligt at indgå i et hold med bl.a. en ensartet t-shirt og fællesskab.

 

~ PRAKTISK INFO ~

Hvornår: 16. juni kl. 11.00 -17. juni kl. 11.00

Hvor: Ølgod Stadion, Nørre allé 25, 6870 Ølgod

Deltagergebyr: 100 kr. pr. person

T-shirt, pris: Fra 100 kr. (kan bestilles ved Sportigan)

Link til tilmelding: www.stafetforlivet.dk/stafet/varde/tilmeldte-hold/hold/10334 (ved tilmelding skrives virksomhedens navn efterfulgt af deltagerens for- og efternavn).

OBS: Linket må kun benyttes af ledere og ansatte i virksomheder der er medlem af Ølgod Handel og Erhverv. Medlemslisten kan ses ved at klike HER.

tirsdag 8 maj 2018 - Kirstine Faber Lauritsen