Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

!! UDSÆTTES!! Nytårskoncert

Lions Club Ølgod inviterer til nytårskoncert 2022.

!!UDSÆTTES!!

 

På grund af de nuværende restriktioner kan Lions Nytårskoncert desværre ikke afholdes som planlagt den 8. januar 2022.

Der arbejdes nu på, at få Nytårskoncerten flyttet til et lidt senere tidspunkt.

 

Allerede købte billetter kan selvfølgelig benyttes på den nye dato.

 

 


 
Lions Club Nytårskoncert 2022 afholdes lørdag den 8. januar 2022, kl. 15.00 i Ølgod Hallen. Koncerten bliver den 13. i rækken.
I lighed med tidligere nytårskoncerter er det Odense Blæserne, med den dygtige dirigent John Bøgelund Frederiksen i spidsen, der står for det musikalske.
Odense Blæserne er et af Danmarks bedste brass bands, kendt for sin underholdende og sprudlende musik. De sætter en stor ære i at give publikum en oplevelse. Dette gør de med godt humør og spændende musik med overraskende indslag.
John Bøgelund Frederiksen er tilbage som dirigent for Odense Blæserne efter flere års pause.
John Frederiksen, der til daglig er Kultur og borgerservicechef i Silkeborg Kommune,
kan skrive meget på sit CV. Han er uddannet fra Musikkonservatoriet i Malmø, og har været med som enten trompetist eller dirigent i blandt andet Operaen i Malmø, Det Kongelige Kapel, Sønderjyllands Symfoniorkester, Musikkorps Fyn, Danfoss Orkestret,
Slesvigske Musikkorps (SMUK) med meget mere. Kort sagt meget rutineret, hvilket vil komme Lions Nytårskoncert 2022 til gavn.
Solist 2022.
I 2022 bliver solisten Annette Heick.
Annette Heick er nok kendt af de fleste fra mange forskellige sammenhænge.
Fra melodi grand prixer, revyer, som sanger og tv-vært.
De seneste 10 år har Annette Heick haft hovedroller i de største danske musicalopsætninger (Wicked, My Fair Lady, Evita, Mamma Mia m.fl.). Men hun er også sangskriver (udgivet 2 albums på eget forlag), tv-vært (bl.a. Dansk Melodi Grand Prix i 2016, 2017, 2018).
Billetsalget annonceres senere.
torsdag 30 sep 2021 - Jens Wormstrup