Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
nov
12
lør
Foto:

Dans med Silas Holst

Dans med Silas Holst og smuk udstilling af dansekjoler

Har du lyst til at have det sjovt, danse, grine, svede og opleve Silas Holst og hans fantastiske energi og smittende humør på tæt hånd, når han underviser i motionsdans uden partner til nemme trin fra kendte musicals til skøn musik, så SKAL du da med til denne fest sammen med dine veninder/venner og familie.

Samtidig med dans med Silas Holst vil der i forhallen, Vestjysk Bank Hallen, være udstilling af 10 latin og standardkjoler, der venligst er udlånt af Mette Smidt, Tarm. 

Mette har haft dansen som sin helt store passion gennem 20 år. Nette var kun 6 år da hun begyndte at danse og faldt pladask for kunstarten. Mette udtaler, at dansen gør glad og giver en fantastisk følelse i kroppen. 

 

Mødested:

Vestjysk Bank Hallerne

Skolegade 18

6870 Ølgod

 

Mødetid: 

Lørdag den 12. november 2022 kl. 10.00-12.00.

 

Entré:

250 kroner. 

 

Arrangeret af Kulturdagene Ølgod. 

lørdag 27 aug 2022 - Christine Bloch Poulsen