Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

En sund sjæl i et sølle skrog

v/ Leif Fabricius

Tekstforfatter, entertainer og foredragsholder Leif Fabricius.

Onsdag d. 25. januar 2023 - kl. 19:30 - Kulturhuset, Ølgod

 

"En sund sjæl i et sundt legeme", hedder det, og det er selvfølgelig idealet, men vi kommer ikke uden om, at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger. Det er selvfølgelig irriterende, men et uundgåeligt livsvilkår, hvis man ellers er så heldig at blive gammel nok. Der findes ingen medicin imod det... og dog!

Et positivt livssyn og en sund humoristisk sans er i hvert fald glimrende modgift, når tidens tand gnaver løs, og det er den modgift. 

Fabricius forsøger at sprøjte ind i sine sagsløse tilhørere. Det er vitaminer for sjælen. En frisk indsprøjtning i den tredje alder.

torsdag 24 nov 2022 - Tine Frølich
Vist: 327 gange