Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
jan
31
ons
Foto:

Paradis på jord

Foredrag med Karin Esmann Knudsen

Onsdag d. 31. januar 2024 - kl. 19:30 i Kulturhuset, Ølgod

Paradis på jord
Forsker og underviser Karin Esmann Knudsen

Karin Esmann Knudsen har skrevet bogen "Paradis på jord". Havernes Kulturhistorie der udkom i 2019. Bogen er resultatet af mange års studier og besøg i haver i hele Europa fra middelalderen og frem til i dag: Tyske klosterhaver, italienske renæssancehaver, franske barokhaver og engelske landskabshaver.

Bogens pointe er at haver fra gammel tid indeholder en forestilling om paradis, og at de haveformer der afløser hinanden gennem hele historien, på forskellige måder afspejler ønsket om at skabe en guddommelig eller evig orden. 

Karin Esmann Knudsen er født og opvokset i Ølgod, og hun trækker en linje fra sin barndomshave til sin egen have i Østjylland.

 

 

Arr. Ølgod Museumsforening

fredag 8 sep 2023 - Tine Frølich
Vist: 241 gange