Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Praktik for 8. klasse

8. klasses eleverne fra Ølgod Skole skal i praktik

Alle elever på 8. årgang skal ud i en uges praktik for at indhente klare forestillinger om arbejdslivet og de kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger, og som herigennem kan bidrage til, at eleverne bliver afklarede ift. deres uddannelsesvalg.

Praktikugen plejer at være en god oplevelse for eleverne, som får en bedre og bredere indsigt i det arbejdsliv som venter dem,
samt at de ofte får en fornemmelse af deres fremtidige uddannelsesvalg.

I forbindelse med modtagelse af elever i praktik i virksomhederne kan det være en god ide at afsætte tid til modtagelse af eleven, hvor der kort introdukseres til opgaverne i ugen, samt aftale hvem eleven skal henvende sig til, hvis der mod forventningen skulle opstå udfordringer på praktikstedet.

 

TIDSPLAN

Juli-august:
Vikrosmhederne oplyser om de ønsker at tage en eller flere praktikanter i uge 44, Dette er en foreløbig tilmelding, og som virksomhed kan man altid sige nej, når eleverne henvender sig.

Primo september:
Virksomheden vil blive kontaktet af elever fra skolen, som er interesseret i at komme i praktik indenfor netop dette erhverv.

Ultimo september:
Praktikanterne skal have forsikringserklæringerne underskrevet i virksomhederne. Det kan være en god ide, hvis virksomhederne tager en kopi af dette dokument, da originalen skal med eleverne tilbage til skolen.

Medio oktober:
Kort informationsskrivelse fra skolen.

Uge 44:
Elever i praktik i virksomhederne

Uge 45:
Eller umiddelbart efter udfylder virksomhederne en kort evalueringsskrivelse over elevernes praktik og sender den til skolen.

 

TILMELD JER SOM PRAKTIKVIRKSOMHED

OBS: Tilmeldingen er IKKE bindende

 

 <<< TILBAGE TIL OVERSIGTEN

fredag 29 jun 2018 - Kirstine Faber Krog