Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser KulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto: PR

De yngste elsker hans grænseoverskridende tegnefilm.

De voksne får serveret både latterkramper og alvor i hans tankevækkende shows.

Nu kan selveste Anders Matthesen opleves lokalt i Ølgod!

 

Hvornår?

Onsdag den 11. september gæster Danmarks bedste komiker nemlig Ølgod Hallen for at levere sit stærkt roste ”ANDEN BRINGER UD – klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren”.

 

Pris

Billetter koster 375 kr. stk. og kan allerede nu købes på https://www.tikko.dk/bestilling.php?eventId=3080

 

Glæd dig!

»Showets titel siger det hele – vi kommer til at opleve Anders Matthesen for fuld udblæsning. Han er efter vores mening Danmarks sjoveste mand, og vi er meget stolte over at have fået ham til Ølgod,« fastslår Jesper Svender og Lars Stampe Mejer.

De to sidder sammen i bestyrelsen for Ølgod Ungdomshus, der står som arrangør for at give byens unge, men også deres forældre og bedsteforældre muligheden for at få et godt grin.

Efter et vildt jubilæumsår i 2018 drog Anders Matthesen fra efter årsskiftet på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt – sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen ”Anden bringer ud”.

»Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst selv har haft det så sjovt på scenen,« fastslår Anders Matthesen.

»Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og nye improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder, at ikke to aftener er ens.«

Puljen af materiale er udviklet gennem de seneste to-tre år. Naturligvis kun materiale, der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Der indgår mange af de jokes og ideer, der ikke var plads og tid til i ”Anden 25”, samt hele nye bits og chunks, der skrives fra dag til dag.

Opskriten på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt – én mand, én mikrofon og dagens T-shirt. Det eneste, Anders Matthesen medbringer, er 100 procent nærvær – og jokes, der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker ham mest.

 

>>> KØB DIN BILLET HER: www.tikko.dk/bestilling.php?eventId=3080

torsdag 28 feb 2019 - Kirstine Faber Krog