Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

Bag om Operation X med Morten Spiegelhauer

Bag om Operation X med Morten Spiegelhauer

Bag om Operation X med Morten Spiegelhauer

Så du udsendelserne på TV-2 om udbytteskandalen? Nu får du lejligheden til at høre mere om sagen og komme med bag om Operation X version 2, når Tv-journalist Morten Spiegelhauer står på scenen i Ølgod Hallerne.

Morten Spiegelhauer har gang på gang samlet sig opmærksomhed og skabt debat med sin journalistisk konfronterende programserie Operation X på TV-2. Hans ligefremme, pågående og ikke mindst vedholdende stil har gjort ham til et kendt ansigt – på godt og ondt, når han og holdet bag programmerne har jagtet sandheden i de efterhånden mange sager.

Som foredragsholder formår Morten Spiegelhauer på spændende vis at give sit publikum et indblik i de forskellige historier bag sagerne. Historier – fra de sjove til de chokerende – der alle giver stof til eftertanke. Morten Spiegelhauer formidler det hele både personligt og ærligt – og med sans for detaljen.

 

Sted: Ølgod Hallerne

Tid: 30. marts 2022 klokken 19.00

Billetpris: 250 kr - kan købes på www.billet.dk

Arrangør: Ølgod Handel og Erhverv

Kontakt: Tlf: 5050 9497eller ohe@olgod.dk

 

Køb din billet her:

>>> Standard

>>> Medlem af Ølgod Handel og Erhverv

 

torsdag 6 feb 2020 - kirstine_lauritsen