Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod Handel & Erhverv
Lokale virksomheder i Ølgod og omegn.
Default image

TEST

 

ØHE:  

Ølgod Handel og Erhverv har til formål at fremme handel, liberale erhverv, industri, håndværk og landbrug i og omkring Ølgod. Ølgod Handel og Erhverv skal varetage sine medlemmers interesser og rettigheder samt medvirke til skabelse af et godt lokalt miljø. Ølgod Handel og Erhverv består af medlemmer fordelt mellem alt fra enkeltmandsvirksomheder til a/s selskaber, der driver erhverv i byen og omegn.

Ølgod Handel og Erhverv arrangerer i samarbejde med detailbutikkerne mange spændende events hvert år til gavn for byens borgere og gæster. Indenfor industri, håndværk og landbrug arbejdes der med specifikke opgaver og arrangementer formuleret af medlemmerne selv.

Ønsker du yderligere informationer eller et medlemsskab af Ølgod Handel og Erhverv, er du velkommen til at rette henvendelse til undertegnede. 
 

Kirstine Faber Krog
Erhvervsudviklingschef

Mobil: +45 5050 9497
E-mail: kl@olgod.dk