Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Da SØS Sko hed Frøsig Textilhus

Kasseapparatet, som i mange år stod på Storegade 20 i Ølgod hos Frøsig Textilhus (sidenhen Hans Nielsen), er dukket op igen.

 

Ren nostalgi

Mino Antik har opkøbt et smukt gammelt kobber-kasseapparat, som lige nu kan ses i butikken i Ølgod (gl. Urmager Poulsen) på Torvegade 1. Kasseapparatet er ikke et hvilket som helst apparat. Det har en lang historie bag sig i Ølgod. Stod oprindeligt i Frøsig Textilhus på Storegade 20 - og fulgte med over, da butikken kom til at hedde Hans Nielsen.

Se de gamle dokumenter herunder. De ligger stadig i kasseapparatet sammen med et gammelt foto fra Storegade og en arbejdsseddel for en ansat, hvor hendes "morgenjobs" beskrives. Hun skal bl.a. pudse kassen hver onsdag. Kasseapparatet er altså nu til salg hos Mino Antik, og vi håber på, at det kan forblive i Ølgod.

 

 Disse dokumenter ligger stadig i kasseapparatet.

 

 

 

 

 

 

 

fredag 14 apr 2017 - anettejensen