Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Fede Finn & Funny Boyz gæster igen Ølgod

'Kærligheden brænder' i Ølgod på fredag den 5. maj kl. 18:30 på Torvet udenfor Spisehuset i Pagoden.

 

"Gang i Danmark" lægger igen vejen forbi Ølgod med Fede Finn & Funny Boyz. Det sker fredag, den 5. maj kl. 18:30 på Torvet udenfor Spisehuset i Pagoden.

Fede Finn & Funny Boyz udgav den 24. marts 2017 det anmelderroste album, ”Selvoptaget”, som også kunne opleves til Dansktopprisen i Boxen i Herning fornyligt. Fede Finn og Funny Boyz havde en fantastisk tur sidste år med "Gang i Danmark" med masser af publikummer. "Det er en fornøjelse igen i år at være med på turen, som bringer os rundt til 48 danske byer på 6 uger. Det er herligt at opleve i tusindvis af glade publikummer kigge forbi for at høre vores sange", siger bandet.

I år er der således flere nye sange krydret med de velkendte slagere, når ”de fede” kigger forbi Torvet i Ølgod. Her vil bandet bl.a. gøre lidt reklame for den nye CD ”Selvoptaget”. Bandet er iflg. et dansk ugeblad blevet gjort til et ”Kult band”, fordi de samtidig er på en større diskotekstur rundt i Danmark.

Fede Finn & Funny Boyz, et af Danmarks mest populære danseband, ligger bestemt ikke på den lade side. I løbet af 8 uger besøger bandet næsten 100 byer, så man kan vel sige, at dansktopstjernerne ikke hviler på laurbærrene.

Minikoncerten varer kun 20-25 min., så det gælder om at være der til tiden, hvis man gerne vil lytte med. Koncerten er gratis, og alle er velkommen.

 

Ølgod Handel og Erhverv

anettejensen