Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

BR-EL i Ølgod byder på 'Kvinde, kend din el-tavle'

Hyggelig kundeaften 20. november kun for kvinder. Nyttig information, demo af damp-ovn og mulighed for at vinde en robotstøvsuger.

 

Håndværkere med bar overkrop
Tja, det havde måske været oplagt, når målgruppen udelukkende er kvinder, men det vil Jørgen og Bjørn nu ikke begive sig ud i. Til gengæld vil de love en hyggelig og informativ aften, når de den 20. november slår butiksdøren op kl. 19:00 for en gruppe friske kvinder, som selv vil kunne tage affære, når HPFI-afbryderen slår fra eller sikringen springer.

Hvorfor en kundeaften kun for kvinder? "Vi oplever ofte, at kunder ringer til os, fordi de mangler strøm i huset - og at vi så kører ud for blot at konstatere, at sikringen skal skiftes eller HPFI-relæet slås til igen. Det kan folk jo ligeså godt selv gøre, og det er da ihvertfald langt billigere", fortæller én af indehaverne Jørgen Kristensen om bevæggrunden for det valg.

 

Hvilken pære skal du vælge
Lotte fra GN Belysning vil forklare om LED-belysning og omkring valg af pærer. Hvad svarer de nye LED-pærer eksempelvis til i forhold til gamle pærer? BR-EL oplever, at folk ikke rigtigt har styr på den del endnu. Til gengæld garanterer de, at kvinderne ikke vil være i tvivl, når aftenen er omme.

Damp-ovn
Du kan opleve demonstration af en dampovn fra ELECTROLUX. Det vil dels resultere i lækre smagsprøver - og dels synliggøre, hvilke muligheder sådan et vidunder giver i dagligdagen.

 

Vind en robotstøvsuger
Konkurrence: Tip en 13'er - og vind en ELECROLUX robotsrøvsuger til en værdi af 3.995 kr.

 

Gavepose
Du får en gavepose med hjem. Hvis du vælger at benytte de muligheder, som posen giver, har den en værdi på 1.500 kr.

 

Tilmelding:
Senest den 16. november i butikken, Jenbanegade i Ølgod eller på tlf. 75 24 42 10.
Du kan også tilmelde dig via BR-EL's begivenhed på facebook.


Max. 30 deltagere - først til mølle.

 

 

Vel mødt til en rigtig god aften.

 

tirsdag 7 nov 2017 - anettejensen