Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Køletrailere på Torvet

Spisehuset i Pagoden har travlt. Dejligt og givtigt for hele Ølgod, men udfordringer med kapacitet får dog en hård medfart.

 

Det går godt for Thomas Møbjerg og Spisehuset i Pagoden. Det går så godt, at han har udfordringer med finde plads nok til blandt andet kølevarer. Af den årsag står nu tre køletrailere side om side udenfor Pagoden på Torvets parkeringsplads.


Folk undrer sig og stiller spørgsmål, og det er rigtigt fint, at der udvises interesse for byen og for dens generelle fremtoning. Så skal de trailere blive ved med at holde der?


Ølgod Handel og Erhverv arbejder i øjeblikket på – i et samarbejde med Thomas - at finde en løsning på udfordringen. En arkitekt er sat på opgaven. Han undersøger, hvorvidt vi kan få tilladelse til at bruge området ud for bagdøren/køkkendøren til at bygge ”udhusplads”, og vil derefter tegne på en mulighed under arkitektonisk hensyntagen til Pagoden. I samme ombæring skal der naturligvis regnes lidt på projektet, og det skal opgøres, hvad henholdsvis lejer og udlejer skal betale.


Thomas Møbjerg har i forvejen lejet sig til ekstra plads hos en af byens virksomheder i industriområdet – og her står både en mindre og en stor 9 meter lang ”rullende køkken”, som Spisehuset i Pagoden bruger ved festivaler, træf og lignende.


Det er glædeligt, at det går godt for spisestedet, som trækker rigtig mange folk til byen. Folk, som måske ikke nødvendigvis ellers ville have besøgt Ølgod.

Tålmodighed og tolerance omkring opbevaringssituationen er måske lidt lettere at finde frem velvidende, at der arbejdes på sagen.

 

Anette Jensen
Ølgod Handel og Erhverv

 

anettejensen