Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser KulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Burger og Bourbon i HTH-butikken Ølgod

HTH Køkkenforum og Spisehuset i Pagoden i skøn forening onsdag den 22. november smukt flankeret af både whisky- og vinkender.

 

Det er HTH Køkkenforum på Industrivej i Ølgod, som onsdag i uge 47 står bag den spændende gourmet-/kundeaften "Burger & Bourbon".

Thomas Møbjerg driver Spisehuset i Pagoden, som ligger midt på Torvet i Ølgod. Folk valfarter til spisestedet for at smage på de yderst lækre burgere, som flere gange har været nomineret og vundet delkategorier i forbindelse med kåring af "Danmarks bedste Bøfsandwich". Det er passionen for retter lavet af lækre råvarer tilført en masse kærlighed, der ligger bag succes'en, fortæller Thomas.  Læs mere om Spisehuset i Pagoden.

 

Karl Povlsen er bourbon-lover ud over det sædvanlige - og er en fremragende fortæller. Derudover har han gang i et yderst spændende projekt med sit eget mikro-destilleri. Læs mere om Karl's virke på knaplund.dk.

Journalist på den lokale ugeavis - Henrik Cramon - er ofte den, der laver maden ved Åbent Hus arrangementer hos HTH Køkkenforum, men denne aften overlader han altså "køkkenet" til Thomas Møbjerg. Til gengæld glæder han sig til at passe baren, hvor han ud over juleøl vil sælge og fortælle om gode italienske og amerikanske vine.

Der er kun 75 billetter ialt - som kan bestilles/afhentes i Spisehuset i Pagoden (tlf. 22 66 81 70).

 

Vi ses til en spændende og anderledes kundeaften hos HTH Køkkenforum.

Peder Gammelmark

 

mandag 13 nov 2017 - anettejensen