Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto: Kasper Larsen, TV SYD

Allans juleaften er nået til Norge

Allan Poulsens hjertevarme projekt juleaften er nået frem til en af Norges største aviser 'Dagbladet'.

 

Han var i TVSyd forleden - og man kan nu læse om ham i en af Norges største aviser, nemlig Dagbladet. Det handler om Allan Poulsen fra Strellev, som inviterer enlige og ensomme til juleaften i Strellev Forsamlingshus. To lokaler forretninger er gået med i projektet. REMA1000 donerer maden, som tilberedes af Spisehuset i Pagoden. På nuværende tidspunkt er ca. halvdelen af de 100 pladser besat.

 

Dagbladets facebookside, som har knapt 350.000 følgere linker til artiklen - og det har givet 1,7 tusinde likes og flere positive kommentarer.

Læs artiklen i Dagbladet her.

 

Seneste nyt er, at Coca-Cola har taget kontakt til Allan Poulsen med tilbud om at levere aftenens drikkevarer. Vi ønsker Allan god arbejdslyst - og alle gæster en fantastisk juleaften. 

 

Ølgod Handel og Erhverv

 

onsdag 29 nov 2017 - anettejensen
Vist: 740 gange