Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Hans kan ikke både blæse og have mel ...

Kender du den bagersvend, der starter hos ØLGOD Bageri inden længe? Vi vil nemlig gerne møde vedkommende.

 

Det fyger i bogstaveligste forstand med mel rundt om ørerne på bagermester Hans Ellegaard Simonsen, ejer af ØLGOD Bageri. Der er super godt gang i bageriet - og hvor meget han end gerne vil, kan Hans ikke både blæse og have mel i munden. Han har brug for hjælp - og søger derfor snarest en bagersvend til et 37 timers job. Er det dig? Er det én, du kender? Er det umuligt? Vel er det ej ...

ØLGOD Bageri ligger på hovedgaden (Storegade 17) i Ølgod. Om du bevæger dig rundt i midtbyen eller blot kører igennem Ølgod, får du helt sikkert øje på den hyggelige bagerbutik, som har åbent alle ugens 7 dage fra kl. 05:30.  Udover til egen butik, leverer ØLGOD Bageri til dagligvarebutikker i de omkringliggende byer Horne, Tistrup og Ansager. 

Bageriet er generelt en meget synlig aktør i byen. Er medlem af Ølgod Handel og Erhverv og deltager altid ved eksempelvis Late Nights og lignende arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?
Send din ansøgning snarest til mail: mail@oelgodbageri.dk

Ved spørgsmål kan du kontakte Hans eller Tina på tlf. 75 24 41 06.

 

 

onsdag 29 nov 2017 - anettejensen