Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Kirstine er ny Erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv

Ølgod Handel og Erhvervs nye erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Lauritsen blev tirsdag morgen, den 10. april 2018, præsenteret for foreningens medlemmer.

Selvom Kirstine ikke er lokal Ølgod borger, så er det tæt på. Hun er opvokset i Starup-Tofterup og har gået på Ølgod Efterskole. Efter Kirstine afsluttede sin HHX i Grindsted, flyttede hun til København for at tage en Professionsbachelor i Leisure Management.

 

Fra hovedstaden og retur

Efter Kirstine havde færdiggjort sin uddannelse, blev hun boende i hovedstaden. Her arbejdede hun ved event- og konferencebureauer og til sidst som eventkoordinator i en detailkæde.

 

I 2014 flyttede hun tilbage til Vestjylland for at arbejde ved ProVarde Erhvervsudvikling.

Nu bor hun i Outrup sammen med kæreste Torben, der er selvstændig med et isolerings- og murerfirma.

 

Erfaring med eventplanlægning

I ProVarde stod Kirstine for planlægning af events for turister og erhvervsarrangementer for medlemmerne.

 

Kirstine har bl.a. været tovholder på Varde Å Dag der er et en-dags event med ca. 8.000 endagsbesøgende. Kirstine har også været med til at opstarte Ravfestival i kystbyerne, og hun var initiativtager til XTERRA Blåvand, der allerede det første år slog alle rekorder, og blev til Europas største XTERRA stævne.

 

Det skal Kirstine arbejde med

- Jeg glæder mig til, at vi i bestyrelsen skal arbejde sammen med Kirstine, og ser frem til alt det gode vi skal have skabt sammen for Ølgod by og ikke mindst for alle foreningens medlemmer, fortæller Bjørn Rasmussen der er formand for Ølgod Handel og Erhverv.

 

Bjørn afslører, at en af de ting der gjorde udfaldet for, hvorfor valget netop faldt på Kirstine var, at hun er målrettet og fokuseret i det hun gør.

 

- Bestyrelsen og jeg har selvfølgelig allerede drøftet, hvad jeg skal arbejde med. Men jeg synes også det er vigtigt, at tage en snak med medlemmerne om, hvad de har af ønsker og behov, fortæller den spændte erhvervsudviklingschef der afsluttede medlemsmødet med en opfordring til, at invitere hende forbi til en kop kaffe.

 

Af konkrete eksempler på mulige indsatsområder nævner Kirstine bl.a. følgende:

 • Strategiplan og tilfredshedsgrad
 • Opdatere hjemmeside
 • Kompetenceudvikling i detailhandlen
 • Etablere samarbejde med Ølgod Efterskole
 • Netværksarrangementer for medlemmerne
 • Ny festival der sætter Ølgod på landkortet
 • Ølgod Væksthus
 • Genoplive sloganet ”Danmarks Mindste Storby”
 • Fundraise penge til nye projekter
 • Mindre by-events
 • Opstille et årshjul over møder og arrangementer
 • Bruge video, fotos og begivenheder til at sætte endnu mere liv i facebook siden ”Ølgod netop nu”

 

Kirstine har kontorplads ved Ugeavisen på adressen Storegade 16, 6870 Ølgod.

Hun kan kontaktes på tlf. 50 50 94 97 og mail: kl@olgod.dk

Kirstine Faber Krog