Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Ølgod virksomheden Avdan har fået vokseværk

AV-virksomhed køber sig ind hos el-installatør Snejbjerg El

AVDAN A/S har købt sig ind i el-installatørvirksomheden Snejbjerg EL i Herning Kommune, ejet af Aksel Sixhøj. Samarbejdet er til begges fordel, idet AVDAN styrker Snejbjerg El, så eksisterende kunder nu også kan tilbydes kompetent rådgivning indenfor avancerede AV-løsninger. Snejbjerg El er samtidig med til at styrke og udbrede kendskabet til AVDAN i det Midt- og Vestjyske.

 

AVDAN, der er udsprunget af et samarbejde mellem to tidligere ansatte hos AV-virksomheden Solutors og et el-installatørfirma i Ølgod, har i dag hovedkontor i Stilling med afdelinger i Ølgod og Skovlunde i København – og nu også i Snejbjerg.

 

AVDAN har et erfarent og kompetent AV-team, og tilbyder bl.a. løsninger til komplet møderumsindretning, totalløsninger til nye kontorbyggerier, videokonference, touchskærme til undervisningssektoren og stimulistuer inden for plejesektoren.

AVDAN startede med 15 ansatte i oktober 2016, og er i dag vokset til et stærkt team på 28 ansatte, hvor hovedparten af AV-teknikerne har en elektriker baggrund. Der er sket mange spændende ting for virksomheden, der har lagt sig i selen for at være på forkant med udviklingen, og dermed kunne tilbyde de nyeste og mest avancerede løsninger indenfor AV-verdenen. I 2017 blev AVDAN Videokonference producenten Polycom´s største partner i Danmark med videokonference og  Skype for Business.

Sideløbende med AV har AVDAN også fokus på el-installationsdelen, som et forretningsområde der er stødt stigende. At ingen opgaver er for lille og ingen for stor for firmaet, er medvirkende til at skabe en virksomhed, der formår at komme hele vejen rundt. Direktør Jacob Carlsen fra AVDAN og teamleder Aksel Sixhøj fra Snejbjerg EL glæder sig til samarbejdet, og ser frem til at servicere eksisterende og nye kunder i det midtjyske.

På billedet ses fra vestre Jacob Carlsen(adm. dir.), Asbjørn S. Gregersen(installatør) og Aksel Sixhøj(installatør)

 

Du kan læse mere om Avdan på deres hjemmeside www.avdan.dk

Kirstine Faber Krog