Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Start af virksomhed
Default image

Drømmer du om at starte din egen virksomhed, eller går du med en iværksætter i maven?

I Ølgod får du et stærk bagland, hvor det øvrige erhvervsliv bakker op og står klar til at hjælpe dig godt i gang.

For at skabe overblik og guide dig gennem junglen har vi udarbejdet et GRATIS iværksætterkatalog til dig.

 

 

 

 

Herunder er et kort overblik over Iværksætterkatalogets indhold:

Iværksætterpakke

Helt konkret, er 11 af områdets virksomheder gået sammen om at tilbyde en særlig Iværksætterpakke til dig der er ved eller netop har startet egen virksomhed. Iværksætterpakken har en samlet værdi på over 35.000 kr. og indeholder alt fra håndværkerhjælp, rådgivning fra revisor og advokat, hjemmeside samt sparring fra erfarne erhvervsdrivende.

Lokale organisationer

Information og kontaktoplysninger på Ølgod Handel og Erhverv samt PowerTower/ProVarde. Begge organisationer er til for at fremme vilkårene for at drive virksomhed i henholdsvis Ølgod og i Varde Kommune som helhed.

 

Lokaler

I Ølgod finder du alle typer af erhvervslokaler – lige fra leje til eje.

I dette katalog finder du en oversigt over, hvor og hvem der kan hjælpe dig med at finde de helt perfekte lokaler til lige netop din virksomhed.

 

Finansiering

Hvis ikke banken vil låne dig det nødvendige beløb til opstarten af dit nye firma, har du måske mulighed for at få lån fra lokale investeringsforeninger eller søge om medfinans fra EU. Nogle gange er selv en lille håndsrækning herfra nok til, at banken også er med!

I iværksætterkataloget kan du læse om fonde og investeringsforeninger der arbejder med projekter i Ølgod.

Nyttige links

Du finder en samlet liste over links du måske vil finde relevante

 

Hent Iværksætterkataloget ved at klikke HER>>>