Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Start af virksomhed / Iværksætteri
Drømmer du om at starte din egen virksomhed, eller går du med en iværksætter i maven?
Default image

Så er der god grund til at vælge 6870 Ølgod som base. I Ølgod får du et stærk bagland, hvor det øvrige erhvervsliv bakker op og står klar til at hjælpe dig godt i gang.

For at skabe overblik og guide dig gennem junglen har vi udarbejdet et Iværksætterkatalog.

 

 

Iværksætterkataloget kan downloades HER eller hentes i et fysisk eksemplar ved Ølgod Handel og Erhverv på Storegade 16, 6870 Ølgod (indgang ved Ugeavisen)

 

Herunder er et kort overblik over Iværksætterkatalogets indhold:

Iværksætterpakke

Helt konkret, er 11 af områdets virksomheder gået sammen om at tilbyde en særlig Iværksætterpakke til dig der er ved eller netop har startet egen virksomhed. Iværksætterpakken har en samlet værdi på over 35.000 kr. og indeholder alt fra håndværkerhjælp, rådgivning fra revisor og advokat, hjemmeside samt sparring fra erfarne erhvervsdrivende.

Lokale organisationer

Information og kontaktoplysninger på Ølgod Handel og Erhverv samt PowerTower/ProVarde. Begge organisationer er til for at fremme vilkårene for at drive virksomhed i henholdsvis Ølgod og i Varde Kommune som helhed.

 

Lokaler

I Ølgod finder du alle typer af erhvervslokaler – lige fra leje til eje.

I dette katalog finder du en oversigt over, hvor og hvem der kan hjælpe dig med at finde de helt perfekte lokaler til lige netop din virksomhed.

 

Finansiering

Hvis ikke banken vil låne dig det nødvendige beløb til opstarten af dit nye firma, har du måske mulighed for at få lån fra lokale investeringsforeninger eller søge om medfinans fra EU. Nogle gange er selv en lille håndsrækning herfra nok til, at banken også er med!

I iværksætterkataloget kan du læse om fonde og investeringsforeninger der arbejder med projekter i Ølgod.

Nyttige links

Du finder en samlet liste over links du måske vil finde relevante

 

Hent Iværksætterkataloget ved at klikke HER>>>