Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktJulegavekatalogLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Ølgod vil kåre ”Årets Medarbejder”

Når Ølgod Handel og Erhverv den 14. marts inviterer til prisuddeling, skal der i år også uddeles en pris til ”Årets Medarbejder”. I denne kategori er det kunderne der nominerer.

I kategorien ”Årets Medarbejder” kan kunder nominere medarbejdere fra Ølgod-virksomheder som de har oplevet, gør en særlig indsats i sit arbejde. Det kan fx være under kundebesøg, arbejde udført i hjemmet eller i en anden servicesituation.

- I princippet kan alle medarbejderne nomineres, men kun medarbejdere ansat i virksomheder der er medlem af Ølgod Handel og Erhverv kan komme i betragtning til prisen fortæller for Kirstine Faber Krog der er erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv. Hun uddyber: Det er derfor ligegyldig hvilken branche der er tale om. ”Årets Medarbejder” kan i lige så høj grad være en håndværkersvend man har haft på besøg i huset som det kan være en yderst hjælpsom butiksmedarbejder.