Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Ølgod forfatter udgiver ny børnebog

Køb bogen og få den signeret den 15. februar

Forfatteren Hans Møller Kristensen fra Ølgod har netop udgivet børnebogen "Rosita og Silas - og eventyret under den gamle bænk". 

Bogsignering den 15/2

Fredag den 15. februar fra 15.00-18.00 kan du komme til Bogsigeringen i SuperBrugsen i Ølgod.

 

Eventyrsbogen er illustreret med tegninger af billedkunstneren Vibeke Knudsen, der er uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi. Vibeke kommer til bogsigneringen og vil signere bøgerne, hvis det ønskes. Der vil blive serveret lidt godt til ganen af Superbrugsen.

Fra bagsiden af bogen

Rosita og Silas tager på ferie hos mormor og morfar i Jylland. På gården i det idylliske Laven ligger der en gammel nissehøj. Rosita og Silas møder her en lille nisse, der tager dem med til eventyrland. En gammel bænk og et trylleord er indgangsporten til eventyrland. En trold har taget nissernes magiske spejl og fløjte. Når trolden bruger fløjten, vokser dyrene. Mus, regnorm og katte bliver store.

Rosita og Silas vil hjælpe nissen med at få det stjålne tilbage. Vil det lykkes? En lille hund, der hedder fru Jensen, er deres trofaste følgesvend. De hjælper mormor og morfar med at passe dyrene på gården, og før sengetid fortæller morfar eventyr for dem. Det bliver en ferie, de altid vil huske.

 

Forfatter Hans Møller Kristensen fortæller:

- Det var en af mine børnebørn der sagde: "Skriv de eventyr du fortalte os, da vi var små". Hans fortsætter: Jeg skriver bøger fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har det godt når jeg sidder og skriver, glemmer at jeg er gammel og ikke så  rask.

 

 

onsdag 6 feb 2019 - Kirstine Faber Krog