Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

Netværksmorgen i Ølgod

Første onsdag i hver måned, inviterer Ølgod Handel og Erhverv medlemmer til morgenkaffe og brød. Her er der tid til networking, gensidig inspiration og indblik i Ølgods erhvervsliv.

Hvert møde foregår hos en medlemsvirksomhed. Efter mødet har du mulighed for at deltage i en rundvisning på virksomheden.

 

For at få størst muligt udbytte af netværksmorgenen, dit medlemskab og netværket generelt, håber bestyrelsen, at medlemmer vil prioritere at deltage hver gang. 

 

Program:

07.30: Ankomst og morgenbrød

 

07.40: Velkomst ved erhvervsudviklingschefen

Mens erhvervsudviklingschefen byder velkommen, kan du tygge af munden. Der vil her gives en kort status over det Ølgod Handel og Erhverv for tiden arbejder på, samt en update over kørende projekter.

 

07.50: Præsentation af vært-virksomheden

Medlemsvirksomheden vi besøger præsenterer sig selv. Virksomheden vil komme med en god historie, noget der ønskes sparring på eller et emne som der ønskes debatteres.

 

08.00: Bordet rundt

Hver deltager bruger 1 minut på at præsentere sig selv, og hvad der konkret arbejdes med i virksomheden på nuværende tidspunkt. Har man problemer eller andet der ønskes sparring på, kan dette også nævnes her.

 

09.00: Tak for i dag

 

09.00-09.30: Mulighed for rundvisning på virksomheden

Dem der har tid og lyst, kan få en hurtig rundvisning på virksomheden vi besøger denne morgen.

 

Praktisk information:

Dato: Første onsdag i hver måned

Tidspunkt: Kl. 07.30-09.00 (mulighed for rundvisning efter kl. 09.00)

 

Sted: På skift ved medlemmer af ØHE

 

Pris: Gratis for medlemmer. Øvrige erhvervsfolk kan inviteres.

 

Mødedato og sted:

3. april: Ølgod Tekniske Værker

1. maj: LPM production

12. juni: AFLYST

Juli: Sommerferie

August: Sommerferie

4. september: Kroghsminde Økologi

2. oktober: Ølgod Elektro - AFLYST

6. november: AFLYST

4. december: AFLYST

 

 <<< Tilbage til oversigten

fredag 8 mar 2019 - kirstine_lauritsen
Vist: 411 gange