Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

GRATIS koncert - Jasmin Gabay

Sangerinde, kagebager og TV-darling optræder i Ølgod den 26. april

Den 26. april kan du komme til gratis koncert med Jasmin Gabay. Det foregår kl. 18.15 på Hotel Hjedding. Programmet byder dog på meget mere end kun koncert.

 

Jasmin Gabay satte for alvor gang i festen, da hun optrådte med sang nr. 2 til årets Danske Melodi Grand Prix 2019.  ”Kiss Like This” er en latininspireret ørehænger, der er skrevet af Lise Cable (3 x grandprix vinder) svenske Frederik Sonefos og Clara Sofie. Den sætter sig fast, så snart du har hørt den. 

 

Jasmin er klar til at møde sine fans, når hun den 26. april besøger Ølgod på turneen ”Gang i Danmark”. På turneen har hun sin guitarist med og vil spille en god blanding af egne sange (som snart bliver udgivet) krydret med nogle genkendelige covers, som betyder noget specielt for hende. Hun glæder sig til at vælte landet med poppede latinrytmer og store smil. 

  

Jasmin har mange års live erfaring og det er her hun viser sin styrke og fortryller publikum med en stor stemme et glimt i øjet. Jasmin var frontfigur i disco bandet Le Freak fra 2017-2019 og sang kor for Mariah Carey i Sverige og Danmark på hendes jule tour i 2018. Jasmin har desuden været fast korsanger for Patrick Dorgan og var med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen i 2017. 

 

Jasmin bagte sig ind i de danske hjerter, da hun i efteråret 2018 kom i finalen i Den Store Bagedyst. Vi kender hende som sprudlende og farverig og altid med smil på læben.

 

Om arrangøren

Koncerten arrangeres af Ølgod Handel og Erhverv i samarbejde med Hotel Hjedding. Efter koncerten er der mulighed for middag på Hotel Hjedding og senere stand-up på Ølgod Bryghus.

 

Aftenens program

17.30             Hotellets pølsevogn åbner

18.15             Gratis koncert med Jasmin Gabay

19.00             Middag på Hotel Hjedding (Stjerneskud eller en Pariserbøf for kun 99 kr.)

20.00             Stand-up på Bryghuset med Morten Korsgaard og Simon Tang (Entré fra kun 100 kr. – bestil via tlf. 22786184 eller Ølgod Bryghus' facebook-side)

 

>>> LÆS MERE HER

onsdag 17 apr 2019 - Lea Stenfeldt Elmvang