Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Skovlund
Foto:

HUSK - TA`BRILLERNE MED TIL EU VALGET.

Altså de gamle briller. Lions Ølgod samler igen ved dette valg med i et landsdækkende projekt, hvor vi samler brugte briller ind.

HUSK - TA`BRILLERNE MED TIL EU VALGET.

 

Altså de gamle briller. Lions Ølgod samler igen ved dette valg med i et landsdækkende projekt hvor vi samler brugte briller ind.  Vi får efterfølgende kontrolleret og pudset brillerne inden de bliver sendt videre til projekter for synshandicappede i Ulandene. Der er brug for almindelige briller med alle typer glas og styrker. Og der er brug for solbriller. De kan være helt fantastiske for mennesker som har gennemgået en øjenopperation, i lande hvor sole skinner skarpt fra en skyfri himmel. Aflever gerne brillerne i en pose eller i et etui.  

Vi samler ind ved valgstederne i Ansager, Tistrup, Skovlund og Ølgod

Fra Lions siger vi på forhånd tak for hjælpen.

Venlig hilsen

Lions Ølgod

fredag 24 maj 2019 - Rasmus Sadova