Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto: PR

Bazar i Ølgod - Fredag 27. september 2019 kl. 15 - 20

Igen i år åbner vi op for den store Bazar på Torvet i Ølgod. Her kan du bl.a. købe lagervarer fra byens butikker med gode rabatter. I år vil der også være Børneloppemarked, samt GRATIS koncert senere på aftenen.

I år bliver hele 3 arrangementer samlet til én stor, når vi på fredag den 27. september kl. 15 - 20 åbner op for Bazar i Ølgod 2019.
Byens butikker vil denne dag stå klar med gode tilbud og rabatter i det store bazartelt på Torvet.
Her kan du købe alt fra tøj, sko, sportstøj, isenkram, computertilbehør og andre lagervare til gode priser.
Du vil også kunne afprøve smagsløgene med en omgang ølsmagning ved Maggie's bod, samt andre spændende smagsoplevelser.

Udover Bazaren vil der også være Børneloppemarked på Torvet, og senere på aften slutter vi arrangementet af med et brag, hvor Tamra Rosanes vil komme og spille og synge ved Bazarteltet.


Bazar, Børneloppemarked & GRATIS koncert
- Alt sammen kan du opleve fredag den 27. september kl. 15 - 20 på Torvet i Ølgod!

Læs mere og se hele programmet HER

Arrangør: Ølgod Handel og Erhverv

søndag 22 sep 2019 - kirstine_lauritsen