Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
”Væg Sejleren” i Nørregade
Ølgod
”Væg Sejleren” i Nørregade Foto:

Indsamling til køb af skulptur

Den Internationale skulpturudstilling er ved sin vejs ende. Der er rigtig mange der ønsker at vi skal beholde ”Væg Sejleren”, men Skulpur Ølgod har ingen penge til at købe skulpturen for. Derfor er en indsamling nu gået igang!


Skulptur udstillingen slutter nu.

Der er rigtig mange der ønsker at vi skal beholde ”Væg Sejleren”, der hænger på gavlen af et af de gule huse i Nørregade.
Skulpur Ølgod har dog ingen penge til at købe skulptur for, men vi vil på utallige opfordringer starter en indsamling, så byen kan købe skulpturen og beholde den her i Ølgod. Rigtig mange har givet udtryk for at den skulptur skal vi beholde.
Derfor har vi oprettet en speciel forenings konto i Jyske Sparekasse, hvor man kan henvende sig, hvis man har lyst til at støtte sagen.

Konto nummeret er: 7381 4144060151

Skulpturen koster 146.000 kr.


Vi takker på forhånd for alle de bidrag vi får.


Venlig hilsen
Rigmor Bek-Pedersen

 

onsdag 2 okt 2019 - Kirstine Faber Krog