Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser KulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Lions Nytårskoncert i Ølgod Hallerne sælger billetter

Lørdag den 4. januar 2020 klokken 15.00 i spillerne Odensen Blæserne nytåret ind i Ølgod Hallerne. Dirigent Jesper Rützou Rosenkilde står i spidsen for Odense Blæserne, der står for det musikalske festfyrværkeri sammen med solisterne Tuva Semmingsen og Joachim Knop

Der findes næppe en mere festlig indgang til et nyt år end en nytårskoncert. Humøret stiger, når champagnepropperne knalder og orkestret leverer et musikalsk festfyrværkeri. Dirigentens muntre indlæg og solisternes sangmæssige perler får stemningen helt i top.

Det er lørdag den 4. januar 2020, kl. 15.00 i Ølgod Hallen det sker og billetsalget starter fredag den 22. november klokken 16 i SuperBrugsen. Skulle der ikke blive udsolgt dene dag, fortsætter billetsalget samme sted den 23. og 29. november.

I lighed med tidligere år er det Odense Blæserne, med dirigent Jesper Rützou Rosenkilde i spidsen, der står for det musikalske festfyrværkeri.

Solisterne er parret Tuva Semmingsen og Joachim Knop. 

Lions Ølgod glæder sig til at byde jer velkommen til årets nytårskoncert - overskuddet går ubeskåret til LIONS hjælpearbejde i lokalområdet, nationalt og internationalt.

 

Sted: Ølgod Hallerne

Tid: Lørdag den 4. januar 2020

Billetsalg: 22., 23. og 29. november i SuperBrugsen 

lørdag 9 nov 2019 - Kirstine Faber Krog