Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktJulegavekatalogLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Destination Vesterhavet får ny turismedirektør

Et magisk sted; skønt og vildt og med et stærkt brand, siger 47-årige Liv Thøger-Aldahl om Vesterhavet. Fra 1. januar 2020 skifter hun kontorpladsen på Rådhuspladsen i København ud med en i Hvide Sande som ny direktør for Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuners fælles turismedestination, Destination Vesterhavet.

Det bliver en anderledes udsigt, der fra 1. januar 2020 møder 47-årige Liv Thøger-Aldahl, når hun kigger ud ad vinduet på sit kontor. Fra Dansk Industri (DI)'s hovedkvarter på Rådhuspladsen i København flytter hun kontorstolen 280 kilometer mod vest til Hvide Sande - og skifter jobbet som chefkonsulent ud med direktørtitlen i Destination Vesterhavet.

 

- Ind imellem kan det være en fordel, at man kommer udefra og ser tingene i et nyt lys, siger Liv Thøger-Aldahl om flytningen - og tilføjer, at hun gennem ferier ved Vesterhavet og tidligere job kender både Vestkysten og turisterhvervet særdeles godt.

 

I DI har Liv Thøger-Aldahl de seneste fire år arbejdet med marketing, handel, turisme og ledelsesudvikling. På CV'et nævnes også opgaven som kampagneleder for tidligere kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, Pia Allerslev, og flere år i mediebranchen bl.a. som konference- og eventchef på Berlingske Tidende og som chefredaktør hos Aller Medier.

Men den nye direktørs kernekompetencer er inden for oplevelsesøkonomi, gæsteservice, branding, konceptudvikling og projektledelse.
torsdag 21 nov 2019 - Kirstine Faber Krog