Menu

Menu

ForsideNyhederRedaktionKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Ølgod får sit byskovcenter

Projektgruppen bag Byskovcentret i Ølgod Byskov mødtes søndag for at markere starten på opførelsen af det længe ønskede byskovcenter i forbindelse med Ølgod Byskov.

Et byskovcenter til små to millioner lød mere end ambitiøst, da idéen blev præsenteret for nogle få år siden. Den blev igen fremført i forbindelse med Varde Kommunens oplæg til en udviklingsplan for Ølgod, og forleden kunne formand for Ølgod Byskovs Venner og medlem af projektgruppen meddele, at budgettet på små 1,7 millioner var dækket af sponsorer.

- Vi har samlet den nødvendige kapital, og inden længe kan håndværkerne gå i gang. Vi forventer en byggeperiode på 4-5 måneder, fortæller Viggo Hansen.

Byskovcentret er historien om et ønske fra den lokale løbeklub om et halvtag. Med byskovens venner og senere projektgruppen er ønsket blev til en idé om et decideret skovcenter og over til et allemandshus.

- Skovcentret skal være et læringsted omkring hedens og skovens historie samt viden om dyre- og planteliv. Det skal være med til at styrke den rekreative brug af Ølgod Byskov.

Viggo Hansen fortæller, at byskovcentret tænkes anvendt af dagplejerne, børnehaven, SFO, skole, men også løberne og cykelrytterne, der får deres egen vaskeplads.

- Motion, oplevelse og læring, slutter Viggo Hansen.

 

Foto: Projektgruppen bag Byskovcentret i Ølgod Byskov er fra venstre Viggo Hansen Kristen Brun, Søren Strebøl, Flemming Fisker og Rudin Reknagel.

mandag 13 jan 2020 - Kirstine Faber Krog