Menu

Menu

ForsideNyhederRedaktionKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Oplev fodboldlegenden Lars Høgh i et underholdende og spændende foredrag om hans imponerende karriere. Hør hans syn på talent, vejen til hårdt arbejde og om at dyrke den lyse side af enhver situation. Også i ekstremt svære tider. Et Lars Høgh foredrag tager afsæt i nogle af de menneskelige erfaringer, det noget usædvanlige job som aktør i den professionelle og magtfulde verden, som fodbolden har skabt.

 

Et foredrag med Lars Høgh giver dig:

  • En livsbekræftende personlig fortælling, fortalt nærværende og med masser af humor.
  • En tur down memory lane til de fodboldinteressede eller nostalgiske tilhørere, hvor der bliver serveret masser af sjove fodboldanekdoter, du med garanti ikke har hørt før.
  • Masser af inspiration fra en foredragsholder med et positivt livssyn, kendetegnende for Lars’ indstilling såvel på fodboldbanen som i sit sygdomsforløb.

Med imponerende 817 førsteholdskampe for samme klub OB, top 10 i Europa og DM-guld i 1977, 1982 og 1989 er Lars Høgh blevet en levende fodboldlegende. Han stod da også i kassen, da OB i 1994 på Bernabeu i 1994 smed selveste Real Madrid ud af UEFA Cup’en. Nu fortæller Lars Høgh det hele i sit inspirerende foredrag om at se den lyse side og dyrke den.

Lars Høgh har modtaget målmændenes fineste pris “Det gyldne bur” hele 5 gange i hhv. 82, 86, 89, 92 og 94 og bliver af fodboldfans hædret og husket for sin pragtkamp mod Vesttyskland ved VM 1986 i Mexico.

Siden Lars Høgh stoppede fra sin målmandskarriere, har han været sportsdirektør og været tilknyttet Idrætsskolerne i Oure. Lars har været first mover på Fodboldcamps i DK, Laudrup & Høgh Street i samarbejde med vennen Brian Laudrup samt på socialprojektet Akademiet Fodbold Fulton.

I dag arbejder Lars, foruden sin funktion som målmandscoach, på det danske fodboldlandshold som selvstændig coach for målmandtalenter under navnet “Lars Høgh Coaching”. Han er derudover medejer af Fodboldfabrikken i København og Odense og et Pay and Play koncept, hvor firmaer og privatpersoner kan mødes til en fodboldturnering.

 

Foredraget koster 125 kr incl kaffe og kage 

Billeter kan købes Ved Søren Nørrelykke Christensen på 60175943 eller glsreg66@gmail.com eller ved REBUS ØLGOD 

mandag 10 feb 2020 - Linda Eg