Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser KulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Sådan genåbner Ølgod Bibliotek den 18. maj

Fra den 18. maj er Ølgod Bibliotek igen åben

Velkommen tilbage på biblioteket.

Vi skal passe på hinanden, derfor bliver dit besøg på biblioteket anderledes end det plejer.

I første omgang vil det være muligt at låne og aflevere bøger og andre materialer. Du må også gerne tage kortvarigt stående ophold for at udvælge biblioteksmaterialer til hjemlån.

Vi anbefaler, at du reserverer på bibliotekets hjemmeside og app, og afhenter bestillingerne når det er klar til afhentning. Vi åbner for reserveringer fra på mandag den 18. maj, hvor der også åbnes for bestillinger gennem bibliotek.dk.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer og vægter sikkerheden højt. Det vil derfor ikke være muligt at opholde sig på bibliotekerne for at læse, studere, holde møder, bruge pc’erne eller se dagens avis.

Hjælp os desuden med at passe på hinanden. Hold afstand, brug håndsprit og HUSK de korte ophold!

Reserveringer og gebyrer:

Har du gamle reserveringer stående fra før Corona-nedlukningen? Reserveringerne får lov at stå til udgangen af maj, så er du interesseret, kan du stadig nå at afhente. 

Biblioteket har i lukkeperioden suspenderet bøder og gebyrer. Frem til den 1. juni vil der fortsat ikke blive udskrevet bøder, hvis afleveringsfristen er overskredet.

Åbningstider Ølgod Bibliotek:

  • Mandag og fredag kl. 11-17,
  • Onsdag og torsdag kl. 14-17

 

Mødelokaler

Er indtil videre lukket. Der må ikke afholdes arrangementer.

 

Vi glæder os til at se jer igen.

fredag 15 maj 2020 - Kirstine Faber Krog