Menu

Menu

ForsideNyhederRedaktionKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Breaking news
Ølgod
Foto: Kirstine Faber Krog

Spar penge og hjælp Ølgod´s forretninger igennem corona-krisen

Ved at betale 400 kr. får du værdibeviser for 500 kr. som kan bruges til flere af forretningerne i Ølgod.

Ved at købe et værdibevis for 400 kr. får du et værdibevis på 500 kr,. at shoppe for i Ølgod. Værdibeviserne sælges efter først-til-mølle princippet og sættes i salg fra mandag den 14. september.

Helt konkret vil Ølgod Handel og Erhverv sætte mindst 750 stk. værdibeviser til salg. Hvert værdibevis koster 400 kr. men kunden får et værdibevis tilbage på 500 kr. Man får altså 100 kr. ekstra at shoppe for. Og værdibeviset må gerne bruges til at købe i forvejen nedsatte varer.  Desuden er der ingen begrænsninger på hvor mange værdibeviser man må købe.

 

Økonomisk håndsrækning under corona-krisen

Idéen med værdibeviserne er at skabe salgs i de forretninger der er blevet hårdt ramt at cornakrisen.

- Når vi smider 75.000 kr. i kampagnen, giver det en omsætning i butikkerne for 375.000 kr. fortæller Kirstine Faber Krog der er erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv. Hun fortsætter: For at give et hurtig boost i forretningerne salg, skal alle værdibeviser være indløst inden den 7. november.

 

Her kan du købe dine værdibeviser

Værdibeviserne sættes til salg fra mandag den 14. september. Værdibeviserne sælges i butikken ved BR-EL, hvor også Ølgod Handel og Erhverv nu har kontor. Adressen er: Jernbanegade 11, 8700 Ølgod.

Hele uge 38 kan værdibeviserne købes alle hverdage i tidsrummet 10.00-17.00. Er der flere værdibeviser tilbage når vi rammer uge 39, sælges værdibeviserne i tidsrummet 13.00-17.00.

Alle værdibeviser sælges efter først-til-mølle-princippet.

 

Deltagende forretninger

For at fordele pengene ved dem der har mest brug for den økonomiske hjælp, har forretningerne selv kunne beslutte om de vil være en del af projektet.

 

- Her i Rema1000 har corona-krisen ikke påvirket vores omsætning. Derfor syntes jeg det var bedre at takke nej, så pengene i stedet kunne gå til de forretninger der har mere brug for det, fortæller Martin Opstrup Fuglsbjerg der er købmand i Rema1000 samt formand for Ølgod Handel og Erhverv.

 

Der kan købes værdibevis til følgende forretninger:

·         Blomsterhjørnet

·         Din Tøjmand Henrik

·         Esta la Milla

·         Fru. Vestkær

·         Hotel Hjedding

·         Nørgaard Andersen Optik

·         SØS

·         SØS Sko

·         Woman Hairstyling

·         Sportigan

 

 

 

FAKTA:
Salgssted:                                      BR-EL, Jernbanegade 11, 6870 Ølgod
Salgs tidspunkter:                      Uge 38, alle hverdage kl. 10-17
Pris:                                                 400 kr.
Værdi:                                            500 kr.
Besparelse:                                  100 kr. (+ evt. rabatter i butikkerne)
Udløbsdato:                                 7. november 2020
onsdag 9 sep 2020 - Kirstine Faber Krog, Ølgod Handel og Erhverv