Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Formål
Herunder kan foreningens formål læses...
Default image

FORMÅL

Udviklingsrådets formål er at varetage lokalområdets interesser samt at fremme dets udvikling. Rådet skal være et koordinerende, formidlende og igangsættende led, der kan bidrage til at fremme udviklingen i de lokalområder, det dækker samt i kommunen som helhed.

Udviklingsrådet skal være talerør for lokalområderne i sager, der vedrører udviklingen af disse. Det er rådets opgave at være opmærksom på, hvilke planer, initiativer og behov der opstår i lokalsamfundet, og rådet indgår sammen med de andre udviklingsråd i kommunen i et netværk, der sikrer den nødvendige dialog mellem lokalområderne og kommunalbestyrelsen.

Udviklingsrådets formål er at styrke samarbejdet mellem foreningsliv, erhvervsliv, lokalråd og de kommunale institutioner i lokalområderne.