Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålNyheder & AktiviteterVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Formål
Borgerforeningens formål
Default image

FORMÅLET MED BORGERFORENINGEN

 

Borgerforeningen, i det følgende omtalt som vi, er borgernes forening som støtter op om lokale initiativer og aktiviteter som er til gavn for byen.

Det er afgørende for Ølgod at borgerne er i fokus for byens udvikling.

Derfor søger vi indflydelse på byudviklingsplanerne (læs mere her) og sørger for at borgerne er repræsenteret. Blandt andet udvælger vi to repræsentanter til udviklingsrådet, og vi er glade for at både formanden og næstformanden er udvalgt af borgerforeningen. Vi bestræber os på at fremme samarbejdet mellem foreninger, frivillige og politikere, og vi støtter generelt op om de initiativer som kommer borgerne til gode.

Vi er garant for borgernes interesser, og vi håber på at byens borgere vil støtte op om det gode formål.

 

 

Herunder har vi skitseret lidt eksempler på aktiviteter som vi står bag:

En hjertestarter kan redde liv! Derfor har vi anskaffet og installeret hjertestartere i byen (læs mere her). 

Sundhed er godt for både krop og sjæl. Derfor arrangerer vi Ølgod Løbet i samarbejdet med løberne i Ølgod.

Vi kårer årets borger (i samarbejde med Ølgod Handel & Erhverv samt Uge Avisen).

Vi støtter de lokale legepladser og hjælper med at finansiere nye tiltag så børnene kan mødes og have det sjovt, under gode og trygge rammer.

Vi hjælper med at vedligeholde og opdatere hjemmesiden olgod.dk

Vi arrangerer det årlige Skt. Hans bål mv.

 

Da vi er borgernes forening, er vi meget åbne for idéer og forslag som kan være til gavn for Ølgod og dens borgere. Derfor hører vi genre fra dig hvis du har noget på hjertet.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen