Menu

Menu

ForsideNyhederRedaktionKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Ølgod lancerer lokalt alternativ til landsdækkende gavegiganter

Ølgodgaven.dk er navnet på den nye lokale gaveportal hvorfra virksomheder online nemt kan handle julegaver til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

Ølgod Handel og Erhverv har netop lanceret en ny og lokal gaveportal. Gaveportalen minder i sine funktioner meget om de funktioner man finder på de landsdækkende giganters gaveportalers. På Ølgodgaven.dk kommer gaverne dog fra lokale forretninger med butiksindehavere man kan gå ned og snakke med.

 

- Mange virksomheder har et ønske om at handle lokalt og bakke op om lokalområdet. For det er også her de selv bor, der deres kunder bor og det er her de skal rekruttere deres medarbejdere fra fortæller Kirstine Faber Krog som er erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv der står bag Ølgodgaven.dk. Kirstine fortsætter: Specielt på grund af Covid-19 er det i år særlig vigtigt at handle i lokalområdet i stedet for at sende pengene videre til landsdækkende giganter.

 

Det er et godt signal

Når virksomheder vælger at benytte en sådan lokal gaveportal, så sender de et signal til bl.a. medarbejdere om at arbejdspladsen er lokal forankret og støtter den lokale handel og det lokalsamfund som en stor del af medarbejderne er en del af.

 

 

Pengene går ubeskåret til detaillivet

Det er Ølgod handel og Erhverv som har betalt for gaveportalen, men foreningen tager ingen provision for salget af gaverne. Pengene katalyseres altså direkte videre til de forretninger som sælger produkterne gennem gaveportalen. Forretningerne har selv fastsat hvilken rabat der vil være rentabel for dem at give på hvert enkelt produkt.

 

Det er kun virksomheder og foreninger der kan handle gennem gaveportalen. Der kan handles indenfor fire priskategorier: 150 kr., 300 kr., 500 kr. og 800 kr., inkl. moms.

- De fire priskategorier gør det muligt for alle, uanset gavebudget at være med, fortæller Kirstine og håber at priskategorien på 150 kr. også vil kunne skabe salg overfor foreningslivet når der skal købes gaver til de frivillige.

 

Sådan fungerer det

Inden virksomheden tilmelder sig gaveportalen, har man mulighed for at se hele gaveudvalget.

For at tilmelde sig bestilling fra gaveportalen udfylder virksomheden en formular med basis oplysninger om virksomheden og de medarbejdere der skal have gaver. Under bestilling tages også beslutning til om medarbejderen selv skal hente sin julegave i den enkelte forretning, eller om alle gaverne skal leveres samlet til virksomheden.

Virksomheden kan vælge selv at beslutte hvad medarbejderne skal have, eller give hver medarbejder mulighed for selv at udvælge sin gave fra Ølgodgaven.dk. I så fald får medarbejderen tilsendt et login til portalen. Hvis en medarbejder glemmer at vælge en gave, tildeles personen en gavekurv. Alle gaver pakkes flot ind og påsættes et udfyldt til- og frakort. Herefter er gaverne klar til afhentning eller levering i perioden 14. -21. december.

 

 

En lokal gaveportal giver et anderledes gavemix

- Netop fordi gaverne kommer fra lokale forretninger, kan vi gennem Ølgodgaven.dk udbyde et anderledes gavemix end de landsdækkende giganter der har mange homogene, standardiserede og one-size produkter primært til hjemmet, fortæller Kirstine og uddyber: Eftersom produkterne kommer fra en fysisk forretning, er man også velkommen til at kigge forbi butikkerne for at se, prøve og dufte til produkterne inden man vælger hvilken gave man vil have.

 

I gaveudvalget finders derfor også en lang række produkter indenfor tøj, sko, smykker og dufte.

Derudover er der blandt gaveudvalget også helt andre typer af produkter, fx en kabeltromle eller en postkasse men selvfølgelig også det traditionelle nips og brugskunst.

 

For info og bestilling: www.ølgodgaven.dk

 

Til virksomheder Til foreninger
Se folder HER >>> Se flyer HER >>>

 

BESØG GAVEPORTALEN HER >>>

 

 

torsdag 8 okt 2020 - Kirstine Faber Krog, Ølgod Handel og Erhverv