Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto: Kirstine Faber Krog

Live Sofa Shopping via "Ølgod Netop Nu"

Torsdag den 28.01.2021 kl. 19.00-20.30

Torsdag den 28. januar kl. 19.00 går flere forretninger i Ølgod sammen om at sende Live Sofa Shopping med produkter og tilbud. Det sker som en reaktion på corona-nedlukningen af detailhandlen.

 

(Klik HER for at gå direkte til livebegivenheden)

 

Torsdag den 28. januar vil Ølgod Handel og Erhverv kl. 19.00 via sin facebook-side ”Ølgod Netop Nu” sende live i 1½ time. I løbet af udsendelsen besøges forretningerne Esta la Milla, BR-EL og Fru. Vestkær. Hver forretning vil fortælle om en lang række af sine produkter suppleret op af gode tilbud.

Via kommentarfeltet kan seerne købe produkterne samt stille spørgsmål til dem.

 

- Flere af forretninger i Ølgod er tvangslukket på grund af corona. Det betyder at de ikke må have kunder i butikken. Det betyder dog ikke, at de ikke må sælge produkter, fortæller erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog og uddyber: Hvis en butik tager imod MobilePay kan kunden fx betale med mobilen og så hente produktet i butiksdøren eller måske få det leveret til sin egen hoveddør.

Og lige netop denne praksis følger flere af forretningerne i Ølgod faktisk allerede. Men faktisk er det ikke alle forretninger der er tvangslukkede. Forretninger der forhandler fødevarer og håndkøbsmedicin er typisk undtaget for denne regel.

 

Fokus på shopping

Tilbage i juni 2020 afholdte Ølgod Handel og Erhverv et lignende online event, nemlig Cyber Night.

- Vores Live Sofa Shopping er et væsentlig mindre set-up end i sommers. Samtidig med at der til Live Sofa Shopping er et større fokus på shopping og salg af produkter. Til Cyber Night havde vi opsat et live studie hvorfra vi stillede om til forretningerne fortæller Kirstine og fortsætter: Denne gang tager vi ud og besøger tre forretninger hvilket giver bedre tid til at gå i dybden med hver forretnings produkter.

Her ses Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog sammen med Heidi Riis-Hansen fra Fru. Vestkær da de i juni 2020 var vært på Ølgod Handel og Erhverv´s live udsendelse af ”Cyber Night”. Begge personer kan du igen møde til Live Sofa Shopping på facebook-siden ”Ølgod Netop Nu” den 28. januar 2021.01.25

 

Aftenens program

19.00: Esta la Milla

19.30: BR-EL

20.00: Fru. Vestkær

 

Sådan nemt handles der til Live Sofa Shopping

  1. I kommentarfeltet skriver kunden hvis der er et produkt vedkommende gerne vil købe.
  2. Kunden har fået produktet når forretningen har svaret tilbage med et ”Synes godt om” eller en kommentar
  3. Herefter skal kunden selv aftale betaling og levering/afhentning med den pågældende forretning

 

Se med på Ølgod Netop Nu

>>> Klik HER

mandag 25 jan 2021 - kirstine_lauritsen