Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervGaveportalOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedButik åbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereLegepladser Ølgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Mød Jobcenter Varde i Ølgod

Jobcenter Varde kommer på besøg fredag den 1. december. Den lille pop-up afdeling står i SuperBrugsens "forhal" fra kl. 15-17.

 

Jobcenter Varde vil gerne sætte fokus på de muligheder, vi kan tilbyde både virksomheder og jobsøgende i Varde Kommune - og derfor kommer vi nu på besøg i nærmiljøet.

 

Fredag den 1. december 2017 kl. 15-17 kan du møde Jobcenter Varde i SuperBrugsen Ølgod, Torvet 20, Ølgod.

 

Som noget nyt prøver vi at møde virksomheder og borgere i nærmiljøet, og i samarbejde med Ølgod Handel og Erhverv samt SuperBrugsen sætter Jobcenter Varde en stand op inde i butikken og er klar til en snak om, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet.

 

”Vi vil prøve nye tiltag af og løbende være i dialog med virksomheder og borgere på nye måder. Vi bliver inspireret af samarbejde med andre jobcentre. Jobcenter Esbjerg har afprøvet denne måde med stor succes, så nu vil vi også forsøge os” udtaler Marianne Krickau, afdelingsleder for virksomhedsservice.

 

Virksomheder

Virksomheder kan få hjælp til rekruttering af medarbejdere og få en snak omkring samarbejdsmuligheder. Indenfor visse områder er der stor mangel på arbejdskraft – men måske kan andre løsninger være mulige for at hjælpe en virksomhed på vej.

 

Jobsøgende

Vi har stillingsannoncer med på standen og hjælper gerne jobsøgende videre i processen.

 

Bliver arrangementet en succes vil Jobcenter Varde planlægge lignende besøg i andre byer.

 

________________________________________________________

 

Yderligere oplysninger

Peter Dalbjerg Hansen, Jobcenter Varde, Virksomhedsservice på

tlf. 79 94 65 37 / 23 24 12 91.

 

Pressemeddelelse Jobcenter Varde

 

torsdag 16 nov 2017 - anettejensen