Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalJust For YouMT ServiceVognmand Ernst Jacobsen A/SGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

I sporet efter Danmarks bedste bøfsandwich

MTB event den 27. oktober

Ølgod Byskov vil summe af aktivitet lørdag den 27. oktober.

MTB-løbet ”I sporet efter Danmarks bedste bøfsandwich” for første gang som en efterårs-event. ”Fall Edition”. Konceptet er det samme som succesen i foråret. Cykel i en time, hvor Ølgod MTB-spor bliver fyldt med glade motionister, der skal prøve kræfter med de nye ændringer og renoveringer, sporbyggerne har arbejdet hårdt den sidste måneds tid.

Sporet vedligeholdes af en gruppe entusiaster organiseret i ØCM, Ølgod Cykelmotion, der i samarbejde med Varde kommune, forsøger at skabe de bedst mulige rammer for MTB i Ølgod Byskov.

Ølgod MTB-spor har eksisteret i ca. 5 år, hvor sporet har udviklet sig fra et lille ”pirat-spor” uden eget sporsystem, hvor hovedparten af sporet benyttede de stier der var etableret i skoven. Efter et samarbejde med Varde kommune, blev indledt, har det taget form og fart. MTB-sporet fik sit eget forløb igennem skoven. Fortidsminder blev undgået, områder med meget aktivitet fra andre brugere af skoven blev undgået, og de områder der lå uberørte hen blev prioriteret for at undgå konflikter med skovens andre brugere. Ølgod MTB-spor har kæmpet en del med våde områder, med mudder til følge, lige ledes har træernes rødder ofte været et kritikpunkt når gæster besøgte sporet. Dette har holdet bag vedligeholdelsesarbejdet haft skarp fokus på, hvilket man i dag høster frugten af. Sporet er tørt og fast året rundt, selv efter perioder med kraftigt regn fremstår sporet lækkert, og med masser af greb til hjulene. Der er selvfølgelig altid en vandpyt, eller en glat rod, men sporet er i dag, som forvandlet i forhold til tidligere stand.

Anders Riis, formand for sporbyggerne i Ølgod fortæller:

- Vi er alle MTB-ryttere, vi nyder naturen i skoven, og vi prioriterer hygge og fællesskab når vi afholder vores sporbygger dage. Vi er alle frivillige og Varde kommune bidrager med grus til vedligeholdelse af sporet. Vi forsøger at skaffe lidt penge til indkøb af de redskaber vi bruger til sporbygger arbejdet. Desuden mener jeg de frivillige skal plejes lidt, derfor starter vi altid med rundstykker imens vi snakker om dagens arbejde. Vi afslutter også med varm middagsmad, der kan stille den sunde sult der er oparbejdet ved renoveringen af sporet. Det er her ”I sporet efter Danmarks bedste bøfsandwich” kommer ind i billedet. Løbet der henvender sig til motionisten genererer et lille overskud som går ubeskåret, til sporbyggerne der lægger et fantastisk stykke arbejde i Ølgod MTB-spor.

Vi har lige afsluttet efterårs renoveringen af Ølgod MTB-spor. Sporet står skarpt, sporet er klar, rammerne er skabt for en fantastisk tur i sporet. ”I sporet efter Danmarks bedste bøfsandwich” afholdes den 27. oktober, hvor motionen i MTB-sporet afsluttes med de lækre bøfsandwiche fra Spisestedet i Pagoden. Pagoden kommer med deres Food-truck og tilbereder deres landskendte bøfsandwich for deltagerne.

 

Målgruppen er MÆND, men alle er selvfølgelig mere end velkommen. Der er seje kvinder med hver gang. Man vælger selv sin størrelse af bøfsandwich 200g eller 400g. Hvilket afspejles i tilmeldingsprisen. Vi kan findes på facebook hvis man søger efter ”I sporet efter Danmarks bedste bøfsandwich”, hvor man kan læse meget mere om eventen.

 

 

 

FAKTA

Dato:

Lørdag den 27. oktober

 

Sted:

Ølgod MTB-spor, ved Ølgod Campingplads, Skolegade 20.

 

Tidspunkt:

indskrivning fra kl. 9

Løbsstart kl. 10

Løbsafslutning kl. 11

Servering af bøfsandwich kl. 11:30

 

Pris:

200g bøfsandwich 150 kr.

400g bøfsandwich 180 kr.

 

Tilmelding:

MobilePay til 20695042

 

 

torsdag 11 okt 2018 - kirstine_lauritsen