Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Ølgod
Foto:

Julegavekatalog for Ølgod

Virksomheder kan nemt bestille julegaver til medarbejderne

 

DOWNLOAD JULEGAVEKATALOGET HER >>>

 

Ølgod gør det nemt at købe julegaver til medarbejderne

Butikkerne i Ølgod er i år gået sammen om et nyt tiltag der gør det nemt virksomheder at købe julegaver til medarbejderne. Bag projektet står Ølgod Handel og Erhverv der har udarbejdet et Julegavekatalog.

I Ølgod vil butikkerne gerne julehandlen. Derfor har butikkerne i Ølgod hver budt ind med tre forskellige produkter eller ydelser i tre fastlagte priskategorier.  Samtidig får arbejdsgiveren 10 % rabat på hele købet. I alt giver det 39 forskellige julegaver fra 14 forretninger.

- I stedet for at det er virksomheden der skal sidde og bestemme hvad hver medarbejder skal have i julegave, med risiko for at medarbejderne ikke får noget de ønsker sig, har vi lavet et katalog som arbejdsgiveren kan ligge frem til medarbejderne fortæller erhvervsudviklingschef Kirstine Faber og fortsætter: Fra kataloget kan hver medarbejder på ønskesedlen skrive hvad de ønsker sig. Når ønskesedlen er udfyldt, returneres den tilbage til Ølgod Handel og Erhverv. Efter et par dage ligger de færdig indpakkede gaver klar til afhentning i forretningerne

 

Som en ekstra service til arbejdsgiverne har Julegavekataloget et omslag der fjernes inden det lægges ud til medarbejderne. I dette omslag er der praktisk information om bl.a. skatteregler for gaver og oversigt over priser og rabatter.

 

FAKTA

  • Julegavekataloget kan hentes online ved at klikke HER eller som fysisk eksemplar ved Ølgod Handel og Erhverv på Storegade 16, 6870 Ølgod (indgang ved Ugeavisen)
  • Den udfyldte ønskeseddel skal indsendes senest fredag den 16. november
  • Virksomhederne får 10 % på hele købet – også selvom der kun er tale om én gave.

 

DOWNLOAD JULEGAVEKATALOGET HER >>>

fredag 12 okt 2018 - Kirstine Faber Krog