Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

AVDAN køber Ølgod El-Service

AVDAN A/S sikrer generationsskifte i el-installatørvirksomheden Ølgod El-Service, ejet af Niels Christian Madsen. AVDAN ønsker at styrke Ølgod El-Service, så eksisterende kunder fastholdes.

De kan nu også tilbydes kompetent rådgivning indenfor avancerede AV-løsninger, wi-fi, overvågning m.m.

 

AVDAN, der er udsprunget af et samarbejde mellem to tidligere ansatte hos AV-virksomheden Solutors og el-installatørfirmaet Jysk Datel i Ølgod, har i dag hovedkontor i Stilling med afdelinger i Ølgod, Herning og Skovlunde i København.

AVDAN er et erfarent og højt certificeret AV-team, som tilbyder løsninger til komplet møderumsindretning, totalløsninger til nye kontorbyggerier, Skype for Business til møderum, touchskærme til undervisningssektoren og stimulistuer inden for plejesektoren.

Virksomheden startede med 15 ansatte i oktober 2016, og er i dag vokset til et stærkt team på 36 ansatte, hvor hovedparten af AV-teknikerne har en elektriker baggrund. Der er sket mange spændende ting for virksomheden, der har lagt sig i selen for at være på forkant med udviklingen, og dermed kunne tilbyde de nyeste og mest avancerede løsninger indenfor AV-verdenen. I 2017 og 2018 blev AVDAN bl.a. videokonference producenten Polycom´s største partner i Danmark inden for videokonference og  Skype for Business.

Sideløbende med AV har AVDAN også fokus på el-installationsdelen, som et forretningsområde der er støt stigende. At ingen opgaver er for lille og ingen for stor for firmaet, er medvirkende til at skabe en virksomhed, der formår at komme hele vejen rundt. El-Installatør Asbjørn S. Gregersen fra AVDAN og Niels Christian Madsen glæder sig til samarbejdet, og ser frem til at servicere eksisterende og nye kunder i det jyske.

torsdag 24 jan 2019 - kirstine_lauritsen