Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Foto:

Områdets lokale landmænd inviteres til en hyggelig aften, med godt til ganen og oplæg om, hvordan landbruget måske kommer til at smage i fremtiden.

Afslutningsvis vil der være fælles debat om landbruget i Ølgod og hvordan vi ved at stå sammen kan skabe værdi. 

 

Se invitationen som PDF-fil HER

 

PROGRAM

18.30: Fælles aftensmad
Ølgod Handel og Erhverv er vært med aftensmad.

 

19.15: Smag på fremtidens landbrug - Oplæg af Jonas Korsgaard om Nordic Food College
Tendenser peger på, at der er behov for at tænke nyt i forhold til fødevareproduktion. Landmænd bør basere sin viden på smag og oplevelsen ved bordet, og kokkens kreationer skal bygge på en forståelse af jorden, foderet og det allerførste plan, der er med til at præge smagen.
Med fokus på jordbrugdelen vil Jonas komme ind på, hvorfor tiden er kommet til at tænke anderledes, ikke mindst på uddannelsesdelen. Hør hvad det er for typer af landbrugsmedarbejdere det nye Nordic Food College producerer. Få også svar på hvordan du kan optimere dit landbrug til fremtidens smag.

 

20.00: Landbruget i Ølgod – Oplæg af Erhvervsudviklingschef Kirstine Faber Krog
Kirstine vil fortælle Ølgod Handel og Erhverv og sætte fokus på nogle af de projekter som foreningen har været involveret i indenfor landbruget.

 

20.15: Fælles debat
Med udgangspunkt i Kirstine’s oplæg drøftes hvilken rolle det lokale landbrug spiller i Ølgod’s Erhvervsliv og hvilke typer af tiltag og projekter der vil skabe værdi for landbruget.

 

21.00: Tak for i aften

 

PRAKTISK INFORMATION

Dato: Tirsdag den 2. april
Tidspunkt: Kl. 18.30-21.00

Sted: Hotel Hjedding, Storegade 19, 6870 Ølgod

Tilmeldingsfrist: Fredag den 29. marts kl. 12.00

Pris: GRATIS

 

Kontaktperson: Kirstine Faber, tlf.: 5050 9497, mail: kl@olgod.dk

 

TILMELDING

 

 

<<< Tilbage til oversigten

torsdag 28 feb 2019 - kirstine_lauritsen