Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderGavekortHandel & ErhvervOmBliv medlemMedlemmerArrangementerKontaktLedige erhvervslejemålStart virksomhedÅbningstiderUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderBorgerforeningMereKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.
Rasmussen & Gina Michaells i Ølgod
Ølgod
Rasmussen & Gina Michaells i Ølgod Foto: Lea Stenfeldt Elmvang

Benzin i blodet og gratis koncert i Ølgod

Fredag den 30. august var der larm i gaden! langt OVER 1000 hestekræfter var samlet i Nørregade, ved Henrik Din tøjmand i Ølgod.


Både Vespa klubben Vestjylland, racerkører Oliver Hedegaard, samt private bilentusiaster var mødt op med deres køretøjer.
Ferrari, Porsche, Gokart og Vespa blev udstillet, og kunne ses og høres i løbet af arrangementet i Nørregade, som også bød på en gratis koncert senere på aftenen.


Peter Haahr i sin egen Ferrari fra år 1980. Bilen har netop fået lavet motorreparationer for 200.000 kr.

10-årige racerkører Oliver Hedegaard viste sin Gokart frem og fortalte de fremmødte, at op til sådan et løb, som han netop har deltaget i - DM i Roskilde, skal der trænes meget. Både på banen, men også fysisk træning. Oliver laver 100 armbøjninger, og 100 mavebøjninger om dagen når han træner op til et løb.


10-årige racerkører Oliver Hedegaard med sin Gokart, som netop har deltaget i DM i Roskilde, hvor han kom på en 15. plads.


Martin fra Fribikeshop udstillede også sin Nissan skyline R32 GTR fra år 1990, med i alt 700 hestekræfter og en tophastighed på 310 km/t. Martin hentede den i England i marts måned.

Søren Salling fra Vespa klubben Vestjylland kom også forbi med sin Vespa fra år 1964. Vespaen som har en tophastighed på 76 km/t fik Søren af sin kone i 50 års fødselsdagsgave.


Søren Salling med sin 50-års fødselsdagsgave fra sin kone.


En pæn skare var mødt op for at se på biler, og høre den gratis koncert senere på aftenen.

Lidt over seks ankom Rasmussen og Gina Michaells til Nørregade i Ølgod.
Man kunne her høre Gina Michaells, tidligere X-factor deltager give den fuld gas til bl.a. Tina Turner sange, samt i en smuk duet med Rasmussen, hvor de sang den velkendte 'Shallow' fra filmen ”A star is born”.

Rasmussens optræden bød både på den velkendte trampe melodigrandprix sang ”higher ground”, samt nogle af hans nye numre.