Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderBo i ØlgodHandel & ErhvervGaveportalGavekortOmBliv medlemMedlemmerButikker til salgKontaktLedige erhvervslejemålButikkernes åbningstiderBorgerforeningBestyrelse og organisationBliv medlem herForeningens formålVores vedtægterUdviklingsrådByerFormålØU filmHvem er vi?OrganisationProjekterMøder - ReferaterVedtægterÅrsmøderMereLegepladser Ølgod Byskovs VennerØlgod KulturhusKulturdageneSkulptur ØlgodBosætningUdviklingsplanerInstitutionerForeningerVigtige tlf.nr.Værd at se
Ølgod
Tamra Rosanes på Torvet i Ølgod Foto: Peter Lübben

Bazar, Børneloppemarked & årets sidste GRATIS koncert i Ølgod

Country koncert, linedance, gode rabatter og cafehygge i Bazaren var alt sammen en del af arrangementet på Torvet i fredags d. 27 september fra kl. 15 - 20.


Allerede inden arrangementet gik i gang, begyndte folk at strømme til Bazaren. Alt fra tøj, sportstøj, sko, brugskunst, computertilbehør og andre lagervarer blev solgt til gode priser.


Butiksindhaverne var stadigvæk igang med at mærke varerne, da de første besøgende
trådte ind i Bazaren.

Desværre var der ikke så mange børn der benyttede sig af at opstille en gratis bod til Børneloppemarked. Højest sandsynlig pga. af det meget ustadige vejr og kraftige regnbyger i løbet af dagen. Dem som var mødt op måtte søge ly med deres bod i Bazarteltet.


Børn søgte ly for regnen, og endte med at flytte deres boder ind i Bazarteltet.

 


Frantz fra Maggies, som var én af sponsorerne på koncerten, serverede kaffe, kage og tilbød ølsmagning fra Rise bryggeri til de besøgende.

 

 
Efter shopping kunne de besøgende tage sig et lille hvil i caféhjørnet, og hygge sig med fadøl, kaffe og kage fra Maggies og Ølgod bageri.Besøgende på jagt efter et godt tilbud i Bazaren.

 


Western Express Ølgod kom også forbi og opførte linedance på Torvet ved Bazaren.

 


Både inde og udenfor Bazaren var der et flot fremmøde til arrangementet.

Da klokken rundede 18.15 ankom Tamra Rosanes i scenebilen og de mørke skyer var borte, og en klar blå himmel viste sig.
Tamra Rosanes var den sidste kunster i denne omgang af i alt 6 koncerter i Ølgod.


Der var igen et flot fremmøde til årets sidste koncert med Tamra Rosanes.

Dagen og aftenen summede af godt humør, glade besøgende og en rigtig hyggelig stemning.

- Jeg syntes generelt at der har været en rigtig god opbakning fra borgernes side ved de offentlige arrangementer i år, og et flot fremmøde til de 6 koncerter som har forløbet sig hen over foråret og sommeren, fortæller erhvervsudviklingchef Lea Stenfeldt Elmvang i en pressemeddelelse, som bl.a. har været tovholder på koncerterne i år.

mandag 30 sep 2019 - kirstine_lauritsen